fbpx

Civil: Në Gjorçe Petrov kanë votuar edhe persona të vdekur

Në orët e hershme të mëngjesit, në vendvotimin në Gjorçe Petrov është vërejtur se dy persona të vdekur është regjistruar se kanë votuar, deklarojnë vëzhguesit e CIVIL.

Civil ka vërejtur një numër të madh të parregullsive dhe shtypjeve deri në orën 12. Sipas Civil persona nga Pusteci Shqipëria para 1 orë e gjysmë kanë arritur në Shkup për të votuar me letërnjoftime që I kanë marr një vit më parë.

„Kemi vërtetuar vetë. me një letër të lagur është fshirë ngjyra e fllomasterit. Kjo është një mangësi serioze dhe një çështje me të cilën duhet të merret Komisioni Shtetëror Zgjedhor”, deklaroi Xhabir Deralla nga Civil.

Lajme të ngjashme

Back to top button