fbpx

Arrestohet një kandidat i opozitës për deputet

Një kandidat për deputet nga opozita mbrëmë është arrestuar për shkak të shkeljes së Kodit zgjedhor, bën të ditur Press24 duke u thirrur në burime policore.

“Kaloja përmes Sveti Nikollës dhe ndava disa flaerë. Policia më vërejti, mi mori flaerët dhe më arrestuan, i numëruan dhe më liruan për 1 orë”, tha kandidati i arrestuar.

Zëdhënësi i MPB-së Ivo Kotevski ka konfirmuar ndodhinë, por më shumë detaje paralajmëron gjatë ditës.

Lajme të ngjashme

Back to top button