fbpx

Në komunën e Strugës vendvotime janë hapur në kohë

Komisioni Komunal Zgjedhor në Strugë, informon se në orën 7 të mëngjesit,  janë hapur 101vendvotime në territorin e komunës.

Të gjitha vendvotimet janë hapur në kohë dhe deri në këto momente  dhe ën përputhje me rekomandimet e KSHZ-së. Në këto zgjedhje ka 23 vend votime të reja krahasuar me atë që kanë qenë gjithsej 78 vend votime më parë, thotë, kryetari I Komisionit Komunal të Strugës.

Në Listën e vetme zgjedhore janë të regjistruar  57.983 qytetarë, të cilët ët drejtën e tyre demokratike për zgjedhjen e presidentit mund ta kryejnë deri në orën 19, kur edhe mbyllen kutit e votimit.

Lajme të ngjashme

Back to top button