fbpx

Mos u besoni njerëzve që…

“Mos u besoni njerëzve që ju vjen era perfeksion. Jeta është e përbërë nga plagë dhe gabime”.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button