fbpx

Seancë e Komisionit Shtetëror të Zgjedhjeve

Komisioni Shtetëror i Zgjedhjeve sot do të mbajë seancë të hapur.

Në rend dite janë kërkesat për akreditimin e vëzhguesve për zgjedhjet për president të Republikës së Maqedonisë më 13 prill të vitit 2014 dhe për zgjedhjet e parakohshme parlamentare për deputetë në Kuvendin e Republikës së Maqedonisë më 27 prill të vitit 2014.

Në seancë do të shqyrtohen edhe kërkesat e parashtruara të disa partive, në lidhje me nenin 49 të Kodit zgjedhor.

Lajme të ngjashme

Back to top button