fbpx

Gruevski sërish: 62 deputet për mos na kushtëzojë krahu radikal i BDI-së

“Edhe pse të dielën është rrethi i parë zgjedhor për zgjedhjet presidenciale është faktori kyç që tregon se VMRO DPMNE dhe Gjorge Ivanov do të jetë fitues, do të jetë përgjigja më e mirë e kërkesave radikale të BDI-së dhe jepet përgjigja se Maqedonia shkon përpara dhe këtë nuk mundet ta ndërpresë askush”, tha lideri i VMRO DPMNE-së, Nikolla Gruevski në tubimin parazgjedhor në Shtip. 

Para pjesëmarrësve në këtë tubim, Gruevski ka theksuar se mbështetja për 62 deputetë në Parlament, ndaj VMRO DPMNE-së dhe koalicionit të tyre do të thotë edhe moskushtëzim i krahut radikal të BDI-së.  

Lajme të ngjashme

Back to top button