fbpx

Pendimi…

“Mëkatet janë errësirë dhe llamba e tyre është pendimi”

Ebu Bekri Siddik, ishte shoku më i dashur i profetit musliman Muhamedit dhe ndër burrat e parë që e pranoi Islamin si dhe udhëheqësi (kalifi) i parë pas vdekjes së Muhamedit a.s. 

Lajme të ngjashme

Back to top button