fbpx

Miku më i mirë nuk është ai që të kupton vlerën

“…miku më i mirë nuk është ai që të kupton vlerën dhe fuqinë, por ai që të kupton dhimbjen…”.

Artan Mullaj, shkrimtar.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shiko edhe
Close
Back to top button