fbpx

(FOTO) Lista e xhamive më të njohura në Ballkan

Në vazhdim ju paraqesim 15 xhamitë më të njohura në Ballkan.

Baitul Aval – Tiranë (Shqipëri)

Xhamia Et’hem Beut – Tiranë (Shqipëri)

Xhamia e Shkodrës – Shkodër (Shqipëri)

Skeda:Skadar-mosque.jpg

Xhamia Allaxha – Shkup (Maqedoni)

Skeda:Aladja Moschee01.JPG

Isa Bej – Shkup (Maqedoni)

Skeda:Isak Bey Turbe Aladja Mosque Skopje.JPG

Mustafa Pasha – Shkup (Maqedoni)

Skeda:Mustafa-Pasha-Mosque-Skopje.jpg

Xhamia e larme – Tetovë (Maqedoni)

Xhamia e mbretit Fahd  – Sarajevë (Bosnja dhe Hercegovina)

Xhamia Gazi Husrev-begu – Sarajevë (Bosnja dhe Hercegovina)

Xhamia e imperatorit – Sarajevë (Bosnja dhe Hercegovina)

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/b/b6/Thetzarsmosque.PNG

Xhamia e Ali Pashës – Sarajevë (Bosnja dhe Hercegovina)

Skeda:Alipasina dzamija.jpg

Xhamia e larme – Travnik (Bosnja dhe Hercegovina)

Skeda:Suleimania Mosque 02.JPG

Xhamia Xhuma – Plovdiv (Bullgari)

Skeda:Moschee Plovdiv.jpg

Ibrahim Pasha – Razrgard (Bullgari)

Skeda:Maktul ibrahim Pasa Camii (Razgrad).jpg

Xhamia Banija Bashi – Sofje ( Bullgari)

Skeda:Banya-bashi-imagesfrombulgaria.JPG

    Lajme të ngjashme

    Back to top button