fbpx

Zeqiri: kërkesat e RDK-së, nuk gjenden në programin e BDI-së

BDI nuk ka treguar gatishmëri ta pranojë ofertën me 4 kushte nga Rilindja Demokratike Kombëtare (RDK) për unifikimin e votës shqiptare. 

Që situata të jetë edhe më tragjike në këtë drejtim, BDI-ja këto projekte nuk i ka as në programin e vetë si objektiva specifike, i ka si projekte të derivuara e jo si projekte konkrete dhe me afate kohore për realizim dhe kostot e implementimit.

Kërkesat e RDK-së lexoni në këtë link.

Lajme të ngjashme

Back to top button