fbpx

Lindi me flokë të bardhë, mjekët nuk e dinë arsyen (FOTO)

Ndonjëherë ndodh që një lindje të befasojë të gjithë. Ky fëmijë nuk vuan nga ndonjë gjendje e rëndë, as nuk është fare i sëmurë, transmeton lajmi.net.

Mjekët tregojnë arsyet e dyfishta që mund të kenë qenë. Sipas tyre, është e çuditshme, mirëpo kjo gjë ndodh. Dhe nuk ka të bëjë aspak me albinismin.

Foshnja e quajtur Bence lindi në Hungari.

Njejtë sikurse Bence, edhe kjo vajzë lindi ngjajshëm, mirëpo fakti i ditur ishte se kjo është e tillë për shkak të ADN-së.

white1white2white3white4white5

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button