fbpx

Më shumë se 500 persona janë ftuar sot në Agjencinë për punësim në Shkup

Më shumë se 500 qytetarë para dite u grumbulluan para Agjencinë për punësim në Shkup, pasi kanë marrë mesazhe që të paraqiten aty në ditën e sotme, për të marrë oferta për punë.

Të gjithë janë thirrur nëpërmjet mesazheve nga telefonat celular. Në mesazh shkruhet: “ Në lidhje me kërkesën tuaj për të shfrytëzuar të drejtën për sigurimin material, ju ftojmë që më datë 11.04.2014 të paraqiteni të Klubi I punës pranë Qendrës për punësim në qytetin e Shkupit”.

Sot para drerëve të Agjencionit për punësim në Shkup, kanë pritur të falimentuarit e firmave OHIS, EMO dhe firmave ët tjera.

Lajme të ngjashme

Back to top button