fbpx

Shkariç: Ivanov me tezat e tij rrënon sistemin juridik të shtetit, nuk meriton mandat tjetër!

Profesor i s drejtës kushtetuese Svetomir Shkariç,  i përkujton  kandidatit presidencial Gjorgje Ivanov, se proklamomi i tezave të tij, për punën ekipore, duke i ngatërruar kompetencat e pushteteve, është kundër sistemit juridik të shtetit të bazuar në ndarjen e pushteteve, transmeton Fokus.

“Pa menduar e pranosh tezën se  është mirë se punosh në ekip dhe se është mirë për vendin se je pjesë e ekipit i përbërë nga deputet, ministra, kryeministri dhe qeverisja lokale. Nuk dëshiron të shohësh se ajo është përzierje e pushteteve të ndryshme”, thotë Shkariç në letrën e tij dërguar kandidatit presidencial Gjorgje Ivanov.

Lajme të ngjashme

Back to top button