fbpx

Shëtitje me makina kundër “Platformës Shqiptare”

E ashtuquajtura nisma qytetare “Për Maqedoni të përbshkët” sot organizoi defile me makina. Makinat e stolisura janë nisur nga qendra sportive “Boris Trajkovski” në Karposh dhe salla sportive “Jane Sandaski” në Aeroport dhe u drejtuan drejt Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, si destinacion përfundimtar.

Bogdan Ilievski nga Nisma qytetare “Për Maqedoni të përbashkët” para Kuvendit të Republikës së Maqedonisë deklaroi se tashmë 41 ditë janë në rrugët dhe paralajmëroi se nga java e ardhshme pasojnë tre ditë shumë të rëndësishme.

Përveç në Shkup defiluan sot u mbajtën edhe në Kriva Pallankën, Kërçovë, Gjevgjeli, Shtip, Prilep.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button