fbpx

Shkup, ngjitet mbi vagon për t’u fotografuar, lëndohet nga goditja elektrike

Një djalosh 15 vjeçar mbrëmë në pjesën e Hekurudhave të Maqedonisë Shkup, në afërsi të Bllokut 1, ka marrë plagë nga goditja e energjisë elektrike, pasi është ngjitur në një vagon cisternë, ku është afruar pranë përçuesit elektrik i cili ka qenë me tension të lartë.

MPB informon se djaloshi është ngjitur në vagon cisternë sepse ka dashur shoqja e tij ta fotografojë.

Nga ana e të punësurave në Hekurudhat e Maqedonisë është thirrur Nidhma urgjente mjekësore të cilët djalin e kanë transferuar në Qendrën e urgjencës – Shkup ku janë konstatuar lëndime të rënda trupore (djegje të shkallës së dytë) dhe është mbajtur në trajtim të mëtejmë.

Tags

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close