fbpx

Iniciativa “Tetova në Biçikletë” fton adhuruesit për xhiro në qytet

Masa kritike në Tetovë, e organizuar si pjesë e iniciativës “Tetova në biçikletë”, apelon që më 12 prill me fillim nga ora 16.00, nga qendra e Tetovës, të fillojë marshutën me biçikleta. Në orën 17 fillon manifestimi për shënimin e ditëlindjes së parë të kësaj iniciative.

Masa Kritike në Tetovë e inspiruar për ngjarje të tilla që organizohen në Shkup dhe në qytete tjera botërore, prezanton për herë të parë një iniciativë të tillë, për të nxitur krijimin e kushteve bazë për vozitjen e biçikletave 

Lajme të ngjashme

Back to top button