fbpx

dffgfdgfg

Apel
Vëllezër dhe motra Maqedonas
Të mos lejojmë maqedonasit nga diaspora të përfaqësohet nga një shqiptar në Parlamentin Maqedon!!!
Të mos lejojmë të na ndodhë Kërçova dhe Struga në Nju Jork dhe Nju Xhersi, ne këtë nuk e meritojmë!!!
Të tregojmë që populli maqedonas kujdeset për atdheun, din edhe të organizohet kur është e nevojshme.
Të regjistrohemi dhe të votojmë 
Të gjithë, masovikisht në zgjedhjet parlamentare që do të mbahen më 26 prill 2014, të shtunën, në konsullatën e përgjithshme në Nju Jork  nga ora 7 e mëngjesit deri në orën 7 të mbrëmjes.
Të mos e presim afatin e fundit por të gjithë të regjistrohemi menjëherë.
Dërgoni menjëherë mesazh në adresën zamakedonia2014@gmail.com ose sms në numrin e tel +1 (973) 517 0610 me këto dokumente
1.Pasaportë biometrike të RM-së apo letërnjoftim 
2.Nja dokument amerikan (Pasaportë, kartë të gjelbër, vizë amerikane, mund të jetë edhe me afat të skaduar)

Udhëtimi për në Nju Jork dhe anasjelltas është gratis.

Lajme të ngjashme

Back to top button