fbpx

Takim për masat gjatë fushatës dhe në zgjedhje

Ministrja e Punëve të Brendshme, Gordana Jankullovska sot do të mbajë takim pune me kryesinë e Sektorit për sigurim pranë MPB-së.

Në takim do të bisedohet për masat që po ndërmerren në prag të fushatës për zgjedhjet e ardhshme presidenciale, e cila zyrtarisht fillon më 24 mars. 

Lajme të ngjashme

Back to top button