fbpx

Katër padi penale për rrahjen në Çarshi

Katër padi penale, deri më tani ky është epilogu i rrahjes në afërsi të Çarshisë së Vjetër të Shkupit

Tre persona janë në paraburgim ndërsa një është mbajtur në Spitalin e qytetit, njoftojnë nga Ministria e Punëve të Brendshme.

Cilat ishin motivet e rrahjes ende nuk bëhet i ditur, ndërsa policia po kërkon edhe persona të tjerë të përfshirë në rrahje.

Në rrahje sipas informacioneve të para kanë marr pjesë persona të dy nacionaliteteve shqiptare dhe maqedonase.

Lajme të ngjashme

Back to top button