fbpx

Të dua kështu..

“Të dua siç duhen disa gjëra të panjohura
Fshehurazi, mes hijes dhe shpirtit.
Të dua kështu, sepse unë nuk e di ndryshe!”

Pablo Neruda është një ndër poetët më të mirë të të gjitha kohërave. Emri i tij i vërtetë është Neftali Ricardo Reyes Basoalto ndërsa emrin Pablo Neruda e kishte emër artistik. Vjen nga Çile dhe është fitues i çmimit Nobel për letërsi.

Lajme të ngjashme

Back to top button