fbpx

Tetovarët në aksion, ri-aktivizohen protestat për ajrin e ndotur

Iniciativa “Së bashku kundër ndotjes në Tetovë” do të mbajë protestë në Shkup para Ministrisë së Ambientit dhe Planifikimit Hapësinor me kërkesë që të mos lejojë prolongimin e vendosjes në funksion të filtrave në kapacitetet industriale në rajonin e Tetovës.

Paraprakisht kjo iniciativë do të mbajë një press konferencë ditën e nesërme për të njoftuar më hollësisht me aktivitetet.

Lajme të ngjashme

Back to top button