fbpx

Cilat produkte kozmetike duhet t’i mbani në frigorifer?

Kremrat për sy, plazh, parfumet, përgatitjet për puçrrat e fytyrës dhe përbërësit natyral, ruani në frigorifer. Në këtë mënyrë do të ruani vetitë e tyre.

Që femra të mbetet përherë e bukur dhe e pastër, ajo duhet të jetë e kujdesshme për produktet që blen dhe përdor. Përveç higjienës personale, e cila është e domosdoshme, çdo grua duhet të kujdeset edhe për afatin e përdorimit të tyre.

Që të zgjasni efektivitetin e preparateve nga qesja juaj kozmetike, mbajini në frigorifer. Megjithatë, ky rregull nuk vlen për të gjitha, por vetëm për disa produkte të caktuara.

Kozmetika që ju duhet të mbani në frigorifer:

– Kremi për sytë
– Kremi për plazh
– Parfumet
– Përgatitjet për puçrrat e fytyrës
– Kozmetika me përbërës natyral /Telegrafi/

Lajme të ngjashme

Back to top button