fbpx

Ja për çfarë shërbejnë këto dy vrima misterioze në atlete (VIDEO)

Nëse keni pasur ndonjëherë këpucë të firmës Converse, të njohura si All Stars, padyshim që i keni vënë re dy vrima në fund të këpucëve.

Por, për çfarë shërbejnë këto vrima?!

Siç duket, shumë njerëz në internet janë duke bërë të njëjtën pyetje dhe përgjigja për këtë është “bar lacing”.

Truku i kësaj metode është t’i ngushtoni këpucët sa më shumë të jetë e mundur, nëse dëshironi.

Në fillim hiqni lidhëzet nga dy vrimat e para të këpucës, pastaj i vendosni në vrimat misterioze. Kush e di, mund edhe të filloni një trend krejtësisht të ri!

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button