fbpx

PDSH sërish me dokumente: Pas Ermirës edhe Popovski paguhet prej Talatit

“Përderisa pa sukses mundoheni t’i bindni shqiptaret që të mos e votojnë kandidatin e vetëm shqiptarë për president, ju duhet të jepni llogari për korrupsionin dhe hajninë e paparë në radhët tuaja!”.

Kështu ka deklaruar deputeti Bekim Fazliu në press Konferencën e PDSH-së lidhur me aferat korruptive të funksionarëve të lartë të BDI-së

“Pyesim publikisht Talat Xhaferin: përse ai nuk magjistroi përderisa ishte oficer i ushtrisë jugosllave, apo asaj të Maqedonisë, por magjistron tani si ministër me të hollat e shqiptarëve? 

Pyesim publikisht Ermira Mehmetin: përveç rrogës mujore të deputetes që kalon 1500€ dhe 500€ në muaj nga Talati, edhe sa burime tjera financimi shfrytëzon në kurriz të shqiptarëve?

LEXO: PDSH prezanton dokumente: Talati obligohet ti paguaj Ermirës 500 euro në muaj

Kur Gruevski numëron projektet e realizuara te maqedonasit, vallë si ndjeheni ju që një gurë se lëvizët prej vendi për shqiptarët për 6 vite në qeveri?

Por sigurisht që për të mos ngel ndonjë maqedonas pa të ardhura është përkujdes Talati, duke e paguar nga 500 euro këshilltarin e Gruevskit dhe të qytetit të Shkupit, Vllado Popovski. Pyesim publikisht Talatin: përveç ideimit dhe realizimit të projektit “Shkupi 2014”, cilët shërbime tjera antishqiptare j’a paguani Vlado Popovskit ?”, deklaroi Fazliu.

Fazliu në konferencë prezantoi edhe dokumente si dëshmi për aferat korruptive.

Lajme të ngjashme

Back to top button