fbpx

Shorti, Ivanov i pari, Halimi i dyti

KSHZ-ja ka bërë shortin dhe ka vërtetuar numrat rendor të kandidatëve për president. 

Kështu, Gjorge Ivanov që kandidon nga radhët e VMRO-DPMNE-së do të mbajë numrin 1, Stevo Pendarovski i LSDM-së është me numër 3, Iljaz Halimi i PDSH-së 2, ndërsa Zoran Popovski nga OQM-ja me numër rendor 4. 

Këtë numër kandidatët do ta kenë në listën zgjedhore në zgjedhjet presidenciale. BDI në këto zgjedhje nuk ka nxjerr kandidatët, pas refuzimit të partnerit të saj VMRO-DPMNE-së që të shkohet me kandidatë konsensual. Nëse këto shifra do të përkonin me notën e “nxënësve”, atëherë si më keq për dy kandidatët me numër rendor, 1 e 2…

Lajme të ngjashme

Back to top button