fbpx

Ronela Hajati kërcen me striptistin me ngjyrë (Foto)

Edhe këtë vit 8 Marsi ka sjellë në Tiranë meshkuj muskulozë për të kënaqur gjininë femërore në ditën e tyre.

Kështu, në një prej club-eve më në zë të Tiranës, dy djem latinë kanë kërcyer në të mbathura për të shfrenuar fantazitë e vajzave të kryeqytetit.

Veç fytyrave të panjohura, pjesë e kësaj nate është bërë edhe këngëtarja Ronela Hajati, e cila ka dalë në skenë duke performuar me Choco-n, njërin nga striptistët e ftuar.

Për të kuptuar më shumë mbi performancën e Ronelës dhe të djalit muskuloz, po ju lëmë të shihni fotot.(BW)  

Lajme të ngjashme

Back to top button