fbpx

Ja kandidatët e mundshëm për deputetë të BDI-së në Dibër

Në mbledhjen e kryesisë qëndrore të degës së BDI-së në Dibër, në një takim të përbashkët kanë proceduar me kandidatët e mundshëm për zgjedhjet e parakohshme parlamentare.

Kandidatët e mundshëm për njësinë zgjedhore numër 5 janë : Bardhyl Markja, Selim Beqiri, Qazim Koleci, Evzi Skara dhe Lumturie Xhafa, ndërsa për njësinë zgjedhore numër 6 kandidatë të mundshëm janë: Menduh Jegeni, Argëtim Fida, Julieta Marku , Ruzhdie Abdullai.

Lajme të ngjashme

Back to top button