fbpx

Getoar Selimi rrugës së fesë?

Dikush, kur i ka parë këto foto, nuk e ka besuar se është reperi shumë i njohur i Kosovës, Getoar Selimi, shkruan Zëri.

Por e besoni apo jo, ai edhe në rrjetin e tij social i ka publikuar këto foto, duke u krenuar me mjekrën e tij, që për dikë, sidomos ndonjë simpatizuese femër, nuk ka marrë pëlqime dhe është quajtur pak i shëmtuar.

Por mësojmë se, që prej ndarjes nga e dashura dhe lajmet e shumta që po fliten për të në lidhje me femra të tjera, mendohet se me lënien e mjekrës i ka hyrë me shumë përkushtim rrugës së fesë.

Lajme të ngjashme

Back to top button