fbpx

69-vjeçari me 3 gozhda në kokë, shpëton mrekullisht

Ka mbijetuar pavarësisht se kishte tri gozhdë 10 cm të gjatë të ngulura në kokë.

Skanimi tregonte se gozhdët ishin ngulur në kafkën dhe trurin e 69-vjeçarit, por ai ka arritur të përmirësohet pas operacionit dhe pas qëndrimit tre muaj në spital, transmeton Shekulli.

Pavarësisht se 69-vjeçari ka deklaruar se i ka ngulur vetë gozhdët, stafi mjekësor beson se këtë e ka bërë dikush tjetër.

Lajme të ngjashme

Back to top button