fbpx

Rekordi i Shqipërisë për narkotikët!

Shqipëria, e thënë me keqardhje të plotë dhe të mjeruar, është dhe mbetet vendburimi kryesor i transportit të narkotikëve.

Për këtë shkak Departamenti Amerikan i Shtetit na thekson:

“Përmirësimi i trajnimit të policisë dhe teknika, duke përfshirë analizën e rrezikut të shtuar në pikat e kalimit kufitar dhe përdorimin më të mirë të pajisjeve teknike kërkimore në pikat doganore, çoi në rritjen e sasisë së drogës së konfiskuar dhe të arrestimeve për vitin 2013”- thuhet në raport. 

 Nëpërmjet raportit të dhënë nga autoritetet shqiptare është theksuar se, në 2013-ën u konfiskuar 33 ton lëndë narkotike e llojit marijuanë, krahasuar me 21 ton të 2012-ës./ Shekulli

 

Lajme të ngjashme

Back to top button