fbpx

Gëzim Kelmendi: Nuk zgjidhet problemi me burgosjen e atyre që luftuan në Siri (Video)

Deputeti i Partisë së Drejtësisë, Gëzim Kelmendi u shpreh kundër Ligjit për luftime jashtë shtetit të Kosovës. Ai tha se në këtë mënyrë, me dënime të mëdha nuk mund të zgjidhet problemi.

Ai tha se ata që kanë shkuar në Siri kanë familjet e tyre dhe burgosja e tyre do të ishte shumë më keq.

Ai tha se duhet të merret shembull Gjermania ku janë ngritur kampe për rehabilitim të atyre që kanë luftuar jashtë saj e jot ë burgosen.

Për më shumë shikoni videon.

Lajme të ngjashme

Back to top button