fbpx

Gruaja e ndershme…

“E tërë bota është kënaqësi, por kënaqësia më e madhe është gruaja e ndershme.”

Muhamedi A.S ishte një udhëheqës fetar, politik dhe ushtarak nga Meka që unifikoi Arabinë në një fe të vetme, Islamin. Ai sipas besimit musliman, është i dërguari fundit i Zotit për njerëzimin.

Lajme të ngjashme

Back to top button