fbpx

Hotel në shpatin e malit (Foto)

Besoj që keni shikuar dhe keni qenë në hotele të ndryshme.
Megjithatë këtë nuk e keni parë.

Hoteli “Natura Vive”, gjendet në shpatin e malit në Peru.

Ofron pamje të mahnitshme, ushqim shumë të mirë dhe nje natë këtu kushton rreth 300 dollarë.

E interesante rreth kësaj është që ju mund të shkoni në këtë hotel vetëm përmes ngjitjes nëpër mal (hiking) mbi 300 metra.

Visitors climb 1,400 iron rungs to reach the two-year-old Skylodge, with a steel cable tied around the body for protection.

Guests enter the pods through submarine-style roof hatches.

The 192-square-foot transparent rooms each house up to four people, and overlook Peru's Sacred Valley.

Each suite has six windows and four ventilation ducts.

 

 

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button