Larje parash në Maqedoni, “Tabela”, “Treqind”, “Total” dhe “Tifani” rastet e reja të PSP-së (VIDEO)

Prokurorja speciale publike, Katica Janeva, sot në konferencë për shtyp njoftoi se individë të caktuar në Ministri të caktuara kanë punuar kundër ligjeve, që disa persona fizik dhe juridik kanë fituar pronë të paligjshme në llogari të Buxhetit të Republikës së Maqedonisë, njofton Portalb.mk. “Sipas dëshmive materiale të deri më tanishme mund të përfundojmë se … Continue reading Larje parash në Maqedoni, “Tabela”, “Treqind”, “Total” dhe “Tifani” rastet e reja të PSP-së (VIDEO)