fbpx

Thaçi takon diplomat të MPJ-së të Polonisë

Kryetar i PDSH-së Menduh Thaçi sot në orët e mbrëmjes  në selin e PDSH-së në Tetovë ka  pritur në takim një delegacion të lartë të ministrisë sëpunëve të Jashte të Polionisë.

Ky delegacion ishte i udhëhequr nga  Artur Orechwski drejtor në politikën e jashtme në MPJ të Polonisë, ku është biseduarë për zgjedhjet presindeciale dhe ato paralemtare , situatën politike në ven  si dhe për  zhbllokimin e proceseve integruese.

Sipas Tresit kryetari  i PDSH-së Menduh  Thaçi gjatë bisedës ka ripërsëritur  qëndrimin se     PDSH-ja do të vazhdojë qasje kontruktive në veprimine sajë politik dhe ka shrehurë intresiomion që zgjedhjet e shplalluarë të jenë sa më të lira dhe demokratike. 

Lajme të ngjashme

Back to top button