fbpx

Pesë gjëra që duhet shfrytëzuar në jetë

“Shfrytëzoi pesë gjëra para pesë të tjerave: Rininë tënde para se të arrijë pleqëria. Shëndetin para se të arrijë sëmundja. Pasurinë para se të vijë varfëria. Kohën e lirë para se të zihesh me punë. Jetën tënde para se të vijë vdekja.”

Muhamedi A.S ishte një udhëheqës fetar, politik dhe ushtarak nga Meka që unifikoi Arabinë në një fe të vetme, Islamin. Ai sipas besimit musliman, është i dërguari fundit i Zotit për njerëzimin.

Lajme të ngjashme

Back to top button