fbpx

Siria, në sytë e të pafajshmëve (Video)

Një film i shkurtër dokumentar për Sirinë. Objektivi fokusohet në sytë e fëmijëve të cilët si duket janë viktima më e madhe e këtij konflikti.

Filmi është i shkurtër dhe jep mesazhin për përkrahje të sirianëve, ku 95% e popullatës janë të pafajshëm dhe sikur janë ngatërruar me zor në këtë luftë të tmerrshme.

“Në këtë konflikt janë vrarë rreth 100 mijë gra, fëmijë dhe burra.”

“Një konflikt i cili e ka detyruar gjysmën e popullatës të braktis shtëpitë e tyre.”

Për më shumë, shikoni videon. /Portalb

Lajme të ngjashme

Back to top button