fbpx

Rasti “Aktor”, bllokohen llogarit e dy kompanive

Prokuroria Publike  ka ngritur procedurë penale për rastin “Aktor”, informoi sot prokurori publik Marko Zvrlevski.

Sipas tij, Prokuroria mbrëmë nga Drejtoria për zbulim financiar ka marr një lëndë me të cilën kërkohet bllokimi I pronës dhe llogarisë për më së paku dy kompanive të cilat janë në hetime.

Detaje për atë nëse kompanitë janë të vendit apo nga jashtë prokurori Zvrlevski nuk ka zbuluar për shkak se siç tha ai, ende po vazhdojnë hetimet. 

Për rastin “Aktor” kan5 reaguar edhe mediat greke.

Lajme të ngjashme

Back to top button