fbpx

??Shqipëria dhe Maqedonia +1 në FIFA

Reprezentacioni i Maqedonisë falë fitores së shënuar ndaj Letoninë me 2:1, tani mbajnë pozitën e 82-të me 421 pikë në listën e fundit që ka publikuar FIFA.

Nga rivalët e Maqedonisë për KE 2016, Spanja mbetet lider me 1510 pikë, Ukraina e 18-ta, Sllovakia është një pozitë më poshtë se Maqedonia, e 83-ta, ndërsa autsajderi Luksemburgu është në pozitën e 120-të.

Kombëtarja Shqiptare është ngritur për një pozitë në ranglistën e FIFA, kjo falë fitores ndaj Maltës 2:0 ditë më parë. Spanja vazhdon të kryesoj këtë listën, ndërsa ndiqet nga Gjermania, Argjentina, Portugalia etj. Me 569 pikë, Shqipëria tashmë renditet në pozitën e 54. / Portalb

Lajme të ngjashme

Back to top button