fbpx

Lule dhe vetëm lule këtë sezon

I pamë në rrugët e New York, Milano, Paris e Londër. Këtë sezon printet me lule i kemi parë kudo, në çanta, në këpucë, veshje e aksesorë. Në rrugë dhe në pasarelat e javëve të modës, ajo që është vendosur si trend për këtë sezon janë lule, lule dhe vetëm lule, shkruan Bordo.al.

Shfletoni galerinë për të parë kombinimet e trendit më të fundit, që i shkon më së miri stinës që sapo kemi hyrë. Sepse Pranvera nuk mund të kuptohet pa lule.

 

milan_fw2017_day5__20170226_8511_jpg_8872_north_499x_white

 

milan_fw2017_voguefr_day1__20170222_7443_jpg_4190_north_499x_white

milan_fw2017_voguefr_day1__20170222_7576_jpg_7381_north_499x_white

paris_fw2017_voguefr_day7__20170307_8161_jpg_6765_north_499x_white

paris_fw2017_voguefr_day7__20170307_8976_jpg_8349_north_499x_white

paris_fw2017_voguefr_day7__20170307_9514_jpg_2120_north_499x_white

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button