fbpx

Georgievski: Fushatë në internet

Lideri i partisë VMRO-PP Lupço Georgievski ka deklaruar se partia e tij ka vendosur të shkojë e vetme në zgjedhjet e parakohshme parlamentare, në të cilat do të ofrojë program origjinale.
 
„Kemi vendosur për një fushatë në internet për shkak se bojkotohemi masovikisht nga mediat e kontrolluara nga Qeveria. E dyta është se ne nuk dëshirojmë të bëjmë mitingje ku do të vijnë do të xhirojnë dhe më pas do të na bëjnë shtypje. në internet mund të na shohin të gjitha ata që në qetësi dëshirojnë ta dëgjojnë programin tonë”, tha Georgievski.

Por ai theksoi se është i gatshëm për duel apo debate televizive.

Lajme të ngjashme

Back to top button