fbpx

BDI-Strugë, gara e këshillave vendorë për listën e deputetëtve

Këshillat vendore të BDI-së, në qytetin e Strugë në një takim të përbashkët kanë proceduar me propozimet e kandidatëve të mundshëm për zgjedhjet e parlamentare .

Nominim nga Këshillat vendore të BDI-së në qytet përveç pretenduesve tashmë të afishuar kanë marr edhe anëtarë dhe simpatizantë të tjerë të kësaj partie .

Këshilli vendor i BDI-së në qytetin e Strugës me numër 1 ka propozuar këto kandidatë për deputet: Muamet Hasani,Vegim Nura,Bardhyl Tushi,  Elvira Kica,Ramiz Merko,Arben Labënishti,Kastriot Dauti.Ndërkohë Këshillli vendor numër 2 i qytetit të Strugës ka bërë këto propozime:Jeton Shaqiri,Edmond Vejseli,Genc Muarremi,Arben Labënishti,Ramiz Merko,Bledar Ziba,Elvira Kica.

Lajme të ngjashme

Back to top button