Na mbyti turbo-folk nacionalizmi

Lajme të ngjashme

Komentet

  1. Sa mire qe e ke vendos edhe Mesila Doden ne liste, te mbahet barasapesha, ta ruajme “bratsvo-edinstvon”. Zoti Robert, te keqen nuk e ke nga Mesila, ajo as nuk fyu njeri, as nuk thirri per lufte, thjesht iu referua nje termi historik per kete pjese te tokes, qe nuk eshte termi qe perdorej nga ish-Jugosllavia (emer qe ka nje arsye qe kontestohet). “Nga komoditeti i karrikes në Tiranë” shumica mundohen te jene kozmopolit (dhe vetmohues), ashtu si eshte edhe teksti yt. Te gjithe patriotet nuk jane maskarenj, por kjo nuk vlen per vetmohuesit, ata jane shume me keq se kaq.

  2. Bera nje koment ne kete shkrim, komenti u aprovua, por ishte kishte jete vetem 7 minuta. Pas 7 minutash komenti eshte fshire. Shpresoj te jete gabim teknik. Nese jo, kjo do te thote se nuk jeni media e pavarur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *