fbpx

Do të dëshironit të jetoni këtu, 12 forma të mrekullueshme të ishujve (Video)

A ju pëlqejnë ishujt? Po format unike të tyre? Nëse po, atëherë sigurisht se do t’i doni shumë këta ishuj që në mënyrë krejtësisht natyrale janë formuar në tokë, transmeton lajmi.net

Kjo është punë e natyrës dhe një rrugë e mrekullueshme për të ëndërruar veten në një tjetër destinacion, së paku për pak minuta.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button