fbpx

Disa pyetje për Menduh Thaçin

1.Pse lejuat rastin e Brodecit dhe sa përfituat nga ky rast?

2.Kush e urdhëroi prof.Iljaz Halimin para mediumeve të thotë: Mua nuk më intereson edhe sikur te bëhen 3 kisha në mes të Shkupit?

3.Kush e urdhëroi Zijadin Selën ta pranon të vërtetën se ju keni dhënë leje për projektin Shkupi 2014?

4.Cilët janë qëllimet tuaja gjatë 2 takimeve të realizuara me Sasho Mihajllkovin dhe çfarë u ka premtuar?

5.Pse e urdhëruat Sadi Bexhetin po ashtu edhe ky njeri në mediume të thotë para popullit Maqedonas: Ako glasate za Dui vie glasate za UÇK? 

6.Pse janë tradhtar Tetovarët sipas jush pse?

7.Pse edhe vet ju në Mediumin lokal të Tetovës TV-KOHA ju thatë se hoxhallarëve duhet me ua porosit 100 kryqa dhe tua vendoj ne ballë?

8.Pse thatë se Tetovarëve në vend te ujit duhet me u dhënë helm?

9.Kush janë ata 70 persona të cilët do marrin dënimin nga ju edhe pse tani u bën 72 persona që duhet të fshihen më datë 27.04.2014 ata dy personat e rij janë Zijadin Sela dhe vëllai i të ndjerit Arbër Xhaferi?

10.Kush jeni ju që njohja e Kosovës të bëhet kur të thuash ti?!!

11.Pse i malltreton simpatizantët tuaj që të dalin në protesta të gabuara?

12.Pse i emëron mbeturina njerëzit e ndërgjegjshëm që ikin nga mbeturina më e madhe?

13.Sipas jush pse janë Tradhtar Zijadin Sela dhe vëllai i të ndjerit Arbër Xhaferi?

Këto janë vetëm disa pyetjet që keni dështuar edhe pse dështimet tuaja nuk kanë të numëruara kjo është një e vërtet e hidhur që duhet ta kuptojnë edhe simpatizantët e PDSH-së se çfarë lideri kanë vëllezër e motra shok e ju miq pikërisht ju simpatizant të shkëlqyeshëm të Bashkimit Demokratik për Integrim ju kisha lutur me gjithë zemër që çdo kush nga ju ta poston këtë deri sa të arin tek simpatizantët e Partisë Demokratike Shqiptare jo nga vet fakti që ti bindim për rikthim në BDI po të paktën mos të helmohen akoma nga një helmues sepse nuk do të thotë se janë PDSH dhe mos i duam edhe ata janë të rij e të reja Shqiptar dhe nuk do të lejojmë që rinia Shqiptare të helmohet nga një helmues i madh Shqiptar.

 

Lajme të ngjashme

Back to top button