fbpx

Mbrëmë është dëmtuar shtabi i partisë së Stevço Jakimovskit

Natën mes 8 dhe 9 prillit, nga ana e autorëve  të panjohur është d[mtuar objekti i shtabit të Opsionit Qytetar për Maqedoninë, që gjendet në Karposh 3, QT “Teknika”.

Është njoftuar se është shkaktuar dëm material në pjesën e jashtme dhe të mbrendshme të objektit të shtabit në OQM.

Pas aktit vandal, ekipi i Ministrisë së Punëve të Brendshme është duke hetuar rastin. 

Lajme të ngjashme

Back to top button