fbpx

Personi që ju shashtris

“Ishte e vështirë me të, por pa të ishte e pamundur.”

Ismail Kadare është një nga shkrimtarët më të njohur shqiptar. Ai është një autor bashkëkohor, disa herë i nominuar për çmimin “Nobel” për letërsi. Dallohet për novela, romane, por ka shkruar dhe poezi dhe kritika.

Lajme të ngjashme

Back to top button