fbpx

Studentët sulmojnë Thaçin: Hajn e mashtrues

Kryeministri i Kosovës Hashim Thaçi, është përballur me një situatë jo të këndshme në momentin kur ka vizituar menzën e studentëve.

Në këtë rast, një grup studentësh i janë vërsulur atij duke e quajti ‘hajn dhe mashtrues.

Menjëherë ka reaguar policia, që ka arrestuar 5 studentë.

Merret vesh se të rinjtë i takojnë Organizatës së Studentëve “Studim Kritikë Veprim”.

Lajme të ngjashme

Back to top button