fbpx

Dita e Majkrosoftit kushtuar sektorit joqeveritar

Zyra lokale e Majkrosoft në Maqedoni së bashku me Fondacionin Metamorfozis organizojnë ditën e Majkrosoftit kushtuar sektorit të OJQ “Të jeni iniciator për ndryshime”. 

Ngjarja do të mbahet më 20 mars në hapësirat e Panairit të Shkupit, në sallën diplomatike në orën 10.

Dita e Majkrosoft kushtuar sektorit OJQ do të ju mundësojë përfaqësuesve të sektorit qytetarë nëpërmjet programeve interactive ti përmirësojnë aftësitë e tyre TIK, por edhe të dinë më shumë për shfrytëzimin e mundësive që i ofron Majkrosoft nëpërmjet programit Youthspark dhe aplikacionet e granteve Sajber.

Kliko këtu për më shumë informata.

Hashtagu për ngjarjen është: #msngoMK

Lajme të ngjashme

Back to top button