fbpx

Nuk humbni asgjë nëse…

“Nuk është humbur asgjë nëse mbetet nderi”

François-Marie Arouet (21 nëntor 1694 – 30 maj 1778) i njohur si Voltaire ishte një shkrimtar francez i Iluminizmit, historian dhe filozof i njohur për zgjuarsinë e tij dhe për mbrojtjen e lirive civile, duke përfshirë lirinë e fesë, lirinë e shprehjes, tregtinë e lirë dhe ndarjen e kishës nga shteti.

Lajme të ngjashme

Back to top button